Αλλαγη αμορτισερ σε CORSA C 1.4 Twin Ειμαι ευχαριστημενος με τα μαμα . Κατι αντοιστιχο ακομα και τα ιδια αν δεν κανω λαθος ειναι τα Sachs . Τι μου προτεινετε και τιμες θα ηθελα . Ευχαριστω .
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Αλλαγη αμορτισερ σε CORSA C 1.4 Twin Ειμαι ευχαριστημενος με τα μαμα . Κατι αντοιστιχο ακομα και τα ιδια αν δεν κανω λαθος ειναι τα Sachs . Τι μου προτεινετε και τιμες θα ηθελα . Ευχαριστω .
ρωτα κ για Koni Κοκκινα αν θες κατι ανετο κ οικονομικο.
καλυσπερα παληκαρη μου, εγω εχω εδω και καιρο koni κοκκινα και ειμαι απολυτα ευχαρηστημενος......οταν τα ειχα παρει ειχανε 400 ευρω αν θυμαμε καλα.......καλο ψαξιμο και καλη επυλογη.
Z14XEP.......ενα μοτερ εγγυηση.......30χλμ χωρις νερα και μετα εσπασε
Μιλαμε μονο για αμορτισερ ή και για ελατηρια ? Έχω 110.000 χλμ πρεπει να αλλαξω και ελατηρια ή μονο αμορτισερ ?
καλημερα, κοιτα το ελατηριω δεν παθενεη κατι. τωρα αμα εσυ θελεις να το χαμηλωσεις τοτε πρεπει να αλαξεις και ελατηρια.......με αυτα τα αμορτισερ εχεις κανει τα 110.000χλμ?
Εχω αλλαξει στα 60.000 χλμ αλλα μονο αμορτισερ !!! Ειχα βάλει τα μαμα πανω .
α μαληστα, για να ξερεις εγω εχω koni κοκκινες με HR ελατηρια 3,5 ποντους χαμηλομα και δεν εχω κανενα προβλημα, και θα σφυξη το αμαξι σου και θα περπατας καλυτερα......τωρα απο εκει και περα ειναι το τι θελει ο καθενας μας.
εχω διαβασει οτι τα ελατηρια μετα τις 200000κμ θελουν αλλαγη
Δειτε εδω τo Album μου http://www.opel-club.gr/vbulletin/album.php?albumid=102
keep tuning...
Φιλικα Γιωργος!
α δεν το ηξερα αυτο, σοβαρα? ειτε ειναι μαμα ειτε χαμηλωματος?
Μαμα Sachs 270 € με τοποθετηση . Καλη τιμουλα είναι ?
μια χαρα ειναι, θα το χαμηλωσεις καθολου η μπα?
Μπα οπως ειναι !!! Δεν με περνει για αλλο χαμηλωμα !!!
χαχαχαχα, ποσω το εχεις τωρα?
το εχω λιγο ποιο χαμηλωμενο απο το μαμα !!!! Επειδη κανω ταξιδια θελω οπος ειναι απο την μανα του .
α καταλαβα, το sport εχεις? εγω ρε συ με αυτα που σου ειπα πιω πανω οτι εβαλα και στα ταξιδια δεν εχω κανενα προβλημα.....
Το Sport εχω .εχω παρει τιμες για Koni κοκινα 355 € + περιπου 100 € τοποθετηση και ζυγοσταθμιση . Και 270 € Sachs με τοποθετηση και ζυγοσταθμιση !!!
μαληστα, ναι ναι τα koni ειναι πιο ακριβα.......χτυπατα και πες μας εντυπωσεις φυλε.
θα ψαξω λιγο ακομα και θα δω τελικα τι θα βαλω ?
αυτο θα ειναι το καλυτερω απο ολα, ψαξου καλα πριν αποφασεισης.....ευχομαι να εχεις το καλυτερω αποτελεσμα.