Tα avs πως σου φανηκαν?????
Και σκληρο λαστιχο και να ζεστενεται γρηγορα φιλε αυτο δεν γινεται.
Τα Falken τα προτιμουν τα αγγλακια αλλα αλλο αγγλια και αλλο Ελλαδα!!!
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Τα λεμε!!!
Με Τιμη
Μουτρο
Dyno2: 130.5 BHP @ 6280 rpm / 166,3 Nm @ 4915 rpm......... updated soon!!!!!!
Yokohama ADVAN. Στεγνά. Πράγματι είναι semi και ίσως θέλουν και μία καλή ανάρτηση να τα φορτίσει καταλλήλως, αλλά αξίζουν μέχρι τελευταίας δεκάρας τα φράγκα τους...
Ζητείται γυναίκα που να οδηγάει στημένο Rallye με bucket και να το πηγαίνει τάπα...
δεν ξερω ρε συ δεν θα ξαναπαω σε συμβατικο ελαστικο λογο σπιναρισματος.Αν δε θες Continental, βάλε ένα Potenza που είναι και δοκιμασμένο από το Thermo.
τα yokohama φιλαρακι ειναι κορυφη αλλα λιωνουν πολυ γρηγορα σε σχεση με goodyear f1 που ειχα πρην , πολυ καλο φρεναρισμα εκκίνηση μετρια πολυ σπιναρισμα αλλα χωρης μουτα στις στροφες κολος σταθερος στο δρομο.
βεβαια δεν εχω αναρτησεις και ισως αυτο να προκαλει το σπιναρισμα στις στροφες δεν ξερω.
δηλαδη για οσους ξερουν την διαδρομη στον ΑΓΙΟ στα πεταλα στην αναβαση με δευτερα και 3500rpm πανω στο πεταλο κοφταρει η δευτερα σπιναροντας αλλα χωρις να χανω την μουρη συνεχιζει να μπενει αλλα σπιναριστο..
Νικο και εγω αυτα θελω αλλα δεν ξερω αν θα τα ζεσταίνω
βαλε rainsport 1!κ εγω κ ο επιστημον ειμαστε ευχαριστημενοι..
στους δικους σας δρομους θα ειναι σαφως πιο βεντουζα απ οτι εδω..
opel corsa c from 2002 to 2015.
ο μικρός μου ήρωας!
Αν θες κάτι περισσότερο σε κράτημα, δες σε 16" (αν δεν εχεις ήδη).
Παράλληλα θα σφίξει και η ανάρτησή σου.
Ο slalom μπορεί σε κάποια θέματα να είναι απόλυτος...
Καλημέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα!!!
Έχω το Corsa C μοντέλο 2004, 1.4 και ήρθε η ώρα του για λάστιχα. Από την μάνα του φοράει 175/65/14. Επειδή κάνω αρκετά χιλιόμετρα σε εθνική θέλω ένα λάστιχο να έχει αντοχή κι ας αργεί λίγο να ζεσταθεί. Διαβάζοντας αρκετά post κατέληξα στα Βridgestone, αλλά θέλω την βοήθειά σας στη διάσταση!!!
Σκέφτομαι να βάλω λίγο φαρδύτερα για καλύτερο κράτημα αλλα μήπως χάσω σε επιδόσεις; Πως θα συμπεριφερθεί σε τελική και σε επιταχύνσεις;
Οι διαστάσεις που σκέφτομαι είναι οι:
(Για Βridgestone)
175/65/14 Β 250 82Τ
185/55/14 RE 720 82H
185/60/14 ER 300 82H
185/60/14 B 250 82T
Φυσικά προτιμώ τις 185 αλλά εσείς τί λέτε;
ΥΓ: Είμαι λίγο ως πολύ γκαζιάρης, αν αυτό επηρρεάζει την κρίση σας!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Ego tha sou elega na allakseis kai zantes kai na valeis 195/50/15.
Alla an den diatheteis gia zantes vale 185/60/14.
Gourouna+Xioni =Ta Miala Sta Mixer!!!
Ferrari For Ever
Kalispera, kainourios sto forum kai tha ithela ligi voitheia.
Exo corsa 1.4 twinport sport tou 2004 (proigoumeno montelo) kai
exo mperdeftei. Den xero ti lastixa na valo....Kanonika forao 185/55/15 82H alla opou kai na pao mou lene na valo 195/50/15.
Fovamai oti tha exo pollous kradasmous kai oti tha xaso apo tis arxikes epidoseis.
Mporei kanenas na mou pei gnomi ti lastixa na valo?
Efxaristo ...
Εγώ έβαλα 185/55... Μόνο και μόνο για να μη κόψει σε βήμα... (μια και το 1.2 χτυπάει άνετα κόφτη 5ης)
Τιμή πήγε γύρω στα 320 (Toyo T1-R)...
Τώρα όλοι σου λένε να βάλεις 195/50 γιατί είναι φθηνότερα... ~250-280... Είναι ελαφρώς μικρότερα σε συνολική διάμετρο, που σημαίνει μικρότερη τελική και καλύτερες επιταχύνσεις... Αλλά θέμα κραδασμών λόγω χαμηλότερου προφίλ μη το φοβάσαι τόσο...
I didn't loose it.
I just run out of room to save it.
FILE VALE PANO 195/50-R15 KAI FORA TA YOKOHAMA C-DRIVE!!!
KATAPLIKTIKO LASTIXO me ekseretiko ARISTO kratima toso se stegno oso kai se vregmano DROMO.... ta forao kai ego..
kai oso gia tous krandasmous min anisixis tha frontisoun ta YOKOHAMA C-DRIVE, les kai exoun vamvaki einai pragmatika, EGW EXW PATHEI PLAKA !!!
100% EGGIISI...
MY GSI GO FAST ! REΑLLY FAST ! ! !
But... My Astra H goes quietly and regularly. . .
Εγω θα παω για michelin PE2 σε 195/50/15
λιγο ακριβα (300, οταν τα dunlop SP01 exoyn 240)
αλλα ειναι απο τα καλυτερα πιστευω.
Φίλε παπακόρσα. έχουμε τα ίδια κυβικά και αμάξι. εγώ άλλαξα σε 195/50/15 και δεν είδα καμία διαφορά στο κοπάνημα. αντιθέτως έγινε πιο στιβαρός ο ήχος από το χτύπημα του αμαξιού σε λακούβες και όχι ο ηλίθιος ήχος που είχα πριν με τα χαζολάστιχα μαμά (condinental). βέβαια έχω και πρόβλημα κρεμαγιέρας!!
τώρα όσον αφορά το λάστιχο που θα αποφασίσεις να βάλεις. εγώ πήγα σε f1 και πραγματικά το λάστιχο είναι απίστευτο. σε στεγνό, σε βρεγμένο σου εμπνέει φοβερή εμπιστοσύνη και μπαίνεις στις στροφές πολύ άνετα. δεν θα στο συγκρίνω με τα μαμά γιατί δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. η μέρα με την νύχτα. επίσης καλό είναι το pilot exalto 2 kai to 9000 . η απόφαση είναι δική σου.
έχει κάτι λάστιχα πεταμένα ο λαστιχάς μου 195/50/15 μούρλια... κάπου 10 τετράδες...
Να λιώνεις ατελείωτα... αν θες πάρε με τηλ ή στείλε Pm
τζάμπα εννοείτε
τι σχεση εχουν τα καμενα / λιωμενα / σκισμενα λαστυχα
με το συγκεκριμενο θεμα που το παιδι ψαχνει για καλο λαστυχο;
Θα τον χαλάσει δλδ λαστιχάκι που θα βάλει τσαμπέ και θα το σκίσει χωρίς τύψεις?
I didn't loose it.
αυτο ζηταει;
σαν το ανεκδοτο που παει για ταμπον και φευγει με σκαφος εγινε...
εξαλλου αφου αλλαζει λαστυχα εχει πλεον και λαστυχα για σκισιμο
τα παλια τα δικα του.
Βασικά δεν λέει τι ζητάει, οπότε όλα είναι ανοιχτά...
I didn't loose it.
τον τιτλο δεν τον ειδες :-ΡΡΡ
Σε μάρκες αναφέρεται...
I didn't loose it.
αρα; θα εψαχνε καλη μαρκα -> καλο λαστυχο γαι να το σκισει...
βγηκαμε τελειως εκτως, το βραδυ θα τα σβησω.