If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Σελίδα 2 από 19 ΠρώτηΠρώτη 123412 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 40 από 376

Προεπιλογή

εγω φιλε μου δε προκειται να πω πολλα αλλωστε τα χουν πει οι προλαλησαντες.εβαλα toyo t1-r και δε τα αλλαζω με κανενα λαστιχο..
    [url]http://photobucket.com/albums/y40/i2d_group/[/url]

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Αυτοκίνητο
    Astra OPC

Προεπιλογή

an valeis 195\50 apo 185\55 exei megalh diafora se epitaxynsh, telikh kai katanalwsh?
    Οχι ακριβως στα ιδια θα εισαι...αντε να χασεις 1% - 2% απο επιδοσεις...(μπορει και οχι ομως) ειναι μηδαμινες οι απωλειες γιατι εισαι στην ιδια διαμετρο της ροδας...

Senior Member Το avatar του χρήστη corsadi
    Περιοχή
    Χαλκίδα,Θεσ/νίκη κ ακόμα παραπέρα...
    Αυτοκίνητο
    Kadett D

Προεπιλογή

Αν πας απο 185/55 σε 195/50 μειωνεται λιγο η διαμετρος τις ροδας κ μπορει θεωρητικα να εχεις λιγο καλυτερες ρεπριζ(σαν να κονταινει λιγο το κιβωτιο).Μην περιμενεις τρελες διαφορες παντως...Τα Pirelli P6000 που ειχε εργοστασιακα το Corsa ηταν ακομα πιο τραγικα!Τωρα δεν ξερω αν σε Astra δουλευουν καλυτερα...
    Opel: Αυτοκίνητα με νεανική εμφάνιση αλλά γέρικη ψυχή...

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο SOTIRIS KOLLIAS
    ...thn epomenh fora loipon epeidh den kano kai polla xiliometra 8a aparnh8o ta michelin kai 8a kinh8o kapou allou.mallon pros ta pirelli p6 ,pirelli p6000.isos ayta einai pio makroxronia kai synama apotelesmatika se ba8os xronou ...
    Min kaneis to lathos na valeis ta Pirelli P6000 einai isos ta xeirotera lastixta pou exoun vgei!

Sto stegno den kratane me tipota!Polla moutra, poli upostrofi kai poli spiniarisma!!!

Sto vregmeno einai kalutera ta pragmata (apo oti sto stegno) alla kai pali den einai ikanopoiitika.

Gia na min anafero to ABS pou ekei einai tragika ta pragmata!!!

Se kathe frenarisma akoma kai me 20xlm to ABS doulevei san "raptomixani".

Afou otan to peira to amaksi nomiza oti einai xalasmeno to ABS, kai mou legene oti ftene ta lastixa.
    Kai mou fenotane apistefto kainourio lastixo na einai toso xalia, alla pragmati itan!!!
    Gourouna+Xioni =Ta Miala Sta Mixer!!!

Ferrari For Ever

Προεπιλογή

Σας ευχαριστώ όλους για την γνώμη σας αν και ομολογώ πως δεν έχω καταλήξει σε κάποιο ακόμα!!! Μάλλον σε pilot θα κινηθώ. Ανεξάρτητα από το γεγονός πως σκέφτομαι μήπως βάλω 16άρα ζάντα με το κόστος βέβαια να ανεβαίνει δραματικά (820 euro μου ζητήσαν για μία ζαντούλα πολύ όμορφη και 195/45/16 λάστιχο)

Προεπιλογή

820 ευρώ μια χαρά τιμή είναι για 16άρια...

Άσχετο, η φωτό στο avatar σου είναι από την Μάνη;

Προεπιλογή

Ναι είναι καλή η τιμή. Οι ζάντες είναι και σκουρόχρωμες 5άκτινες και πάνε και με το αμάξι. Άσε γιατί ψήνομαι άσχημα. Από Μάνη είναι.

Προεπιλογή

Κερκυραίος... πήγα διακοπές τον Αύγουστο στη Μάνη και έβγαλα την ίδια φωτογραφία... τέλος τα offtopic!

Senior Member Το avatar του χρήστη Gregls
    Περιοχή
    Thesaloniki_Toumpa
    Αυτοκίνητο
    Astra GTC

Προεπιλογή

Φιλε μου απο οσα εχω ακουσει Toyo proxes T1 R θα ειναι κατα πασα πιθανοτητα τα επομενα λαστηχα μου μιας και φοραμε ιδια διασταση. Για τα pilot 2 εχω ακουσει τα χειροτερα απο οσους τα εχουν φορεσει και οι περισσοτερη το μετανιωσαν. Αν δεν εχεις καθολου σπορ προσανατολισμους μονο θα σου τα προτεινα.
    ^^^Have No Fear Greg Is Here^^^
    ΦΠΕ forged + IC 233ps by http://porfiris-autosport.com/

Senior Member Το avatar του χρήστη corsadi
    Περιοχή
    Χαλκίδα,Θεσ/νίκη κ ακόμα παραπέρα...
    Αυτοκίνητο
    Kadett D

Προεπιλογή

Το μονο που θα σου πω για τα exalto 2 ειναι οτι σε οποια στροφη κ αν εμπαινα μες στην πολη,εστριβα το τιμονι κ εφευγα ευθεια!Τωρα με τα rainsport μπαινω με τις μπαντες!Η μουρη κραταει φοβερα(πισω εχω κρατησει τα exalto)!Ενταξει,το καλοκαιρι που ανεβοκατεβαινα τη Ριτσωνα καθε μερα επι 20 μερες κ πηγα κ απο Αγιο μια βολτα με το Λουκα ηταν πολυ καλα στις στροφες(τα exalto),αλλα ακομα κ τοτε το φρεναρισμα τους δεν ηταν ο,τι καλυτερο!Δε θα σε αναγκασω φυσικα να μην τα βαλεις απλα αφου εχω αυτη την αρνητικη εμπειρια θελω να την αναφερω για να μην κλαινε κ αλλοι τα λεφτα τους.Εχε υποψη σου οτι το κυνηγαω αρκετα το αμαξι κ σε στροφες κ στα φαναρια οποτε εχω κ αυξημενες απαιτησεις απο τα λαστιχα...
    Opel: Αυτοκίνητα με νεανική εμφάνιση αλλά γέρικη ψυχή...

Moderator Το avatar του χρήστη antonis
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Αυτοκίνητο
    Corsa C GSi

Προεπιλογή

οποτε ολοι μαζι ας αναφωνησουμε ζητω τα rainsport!εγω εχω μονο τα 2 μπροστινα κ πισω τα dunlop.το αυτοκινητο εχει γινει πισωκινητο!αμα κανω πως αφηνω γκαζι σε στροφη αντε γεια σας!το ειπε κ ο επιστημονας παραπανω,η μουρη βιδωνει για τα καλα.
    opel corsa c from 2002 to 2015.
    ο μικρός μου ήρωας!

Προεπιλογή

Εχε υποψη σου οτι το κυνηγαω αρκετα το αμαξι κ σε στροφες κ στα φαναρια οποτε εχω κ αυξημενες απαιτησεις απο τα λαστιχα...
    επιβεβαιωνω...

Προεπιλογή

Corsadi δεν είναι θέμα επιρροής. Κουβεντούλα κάνουμε και μαθαίνουμε διάφορα πραγματάκια από ανθρώπους που έχουν κάνει πειραματισμούς με τα λάστιχα. Οπότε κάθε άποψη μετράει πολύ.

Επειδή μπερδεύτηκα λίγο τα rainsport είναι uniroyal?

Προεπιλογή

Oh yes!

Senior Member Το avatar του χρήστη westy turbo
    Περιοχή
    XANIA
    Αυτοκίνητο
    Άλλο (Ζητείστε να καταχωρηθεί εάν δεν υπάρχει στη λίστα)

Προεπιλογή

George evala prosfata ta TOYO T-1S apla koryfh!!!!

Περιοχή
    Thesaloniki_Toumpa
    Αυτοκίνητο
    Astra GTC

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mov-shadow
    Corsadi δεν είναι θέμα επιρροής. Κουβεντούλα κάνουμε και μαθαίνουμε διάφορα πραγματάκια από ανθρώπους που έχουν κάνει πειραματισμούς με τα λάστιχα. Οπότε κάθε άποψη μετράει πολύ.

Επειδή μπερδεύτηκα λίγο τα rainsport είναι uniroyal?
    Ναι οπως λεμε μισελεν πιλοτ 2 λεμε γιουνιρογιαλ ρεϊν σπορ.
    Για τα Γιουνιρογιαλ εχω σχετικη εμπειρια μιας και τα φορουσε φιλαρακι μου και εκενη την εποχη κυκλωφορουσα με το αμαξι του. Αυτο που εκανε εντυποση ηταν οτι ηταν φιβερα στο βρεγμενο τοσο που νομιζες οτι σπινιαρουν λιγοτερο απο οτι στο στεγνο. Το κακο ειναι οτι με το μοτερ που φορουσε το φιλαρακι μου τοτε 1.4 με 75 ps σε 1 χρονο μεχρι που ηρθε το καλοκαιρι ηταν φοβερα, μετα τα ξεφτυλισε οχι απο πελμα αλλα ξεκινισαν να μην πιανουν παντα και γενικα μια λιγο περιεργη συμπεριφορα.

Senior Member
    Περιοχή
    xalkida
    Αυτοκίνητο
    Ντεν Έχω OPEL καρντιά μου

Προεπιλογή λάστιχα

θέλω την γνώμη σας είμαι μεταξύ δυο ελαστικών

Falken ZIEX ZE-512

http://www.falken-europe.de/enen/con...512_enen.shtml

yokohama ADVAN A048

http://www.yokohamatire.com/advan/default.asp

τώρα φοράω τα yokohama AVIS sport
    και αυτό που ψάχνω είναι σκληρό λάστιχο μεν αλλά να ζεσταίνετε γρήγορα δε ...

εγώ είμαι προς τα FALKEN είναι κορυφαίο και σε καλή τιμη

Περιοχή
    Thesaloniki_Toumpa
    Αυτοκίνητο
    Astra GTC

Προεπιλογή

Ενας φιλος μου εβαλε Bf goodrige σε 195/50 R 15 με 240 Euro και μεχρι στιγμης τα βλεπει αρκετα καλυτερα απο τα Continental. Δυστηχος δεν τα εχει πιεσει ουτε εχω κανει βοοετα για να στα προτεινω.
    Τα Falken σε τι τιμη βγαινουν?

Προεπιλογή

σκληρο λαστιχο και να ζεσταινεται γρηγορα ειναι 2 εννοειες που δεν συμβαδιζουν τοσο πολυ.

Αναμεσα σ αυτα που εχεις σε link, τα Α048 ειναι semislick που σημαινει πως σε βρεγμενο οδοστρωμα θα χεις θεματακι. Το αντιστοιχο advan που μοιαζει με τα falken που εχεις στο post σου φαινεται να ναι το S.T. Προσωπικα θα εβαζα τα Falken για να τα δοκιμασω.

Senior Member Το avatar του χρήστη slalom
    Περιοχή
    35o 11' 02.90" N, 25o 54' 19.76" E
    Αυτοκίνητο
    Astra G

Προεπιλογή

Εγώ δε θα έκανα πειράματα με τα λάστιχα. Κοστίζουν.
    Αν δε θες Continental, βάλε ένα Potenza που είναι και δοκιμασμένο από το Thermo.
    Έτσι που συνηθίζεις να το σκίζεις, θα ζεσταίνεται γρήγορα
    Ο slalom μπορεί σε κάποια θέματα να είναι απόλυτος...

Σελίδα 2 από 19 ΠρώτηΠρώτη 123412 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Περι TURBO...
    Από τον/την Larry στο forum Tuning (Βελτίωση)
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-02-09, 23:19
  2. περι φλαντζας
    Από τον/την ajax1 στο forum Opel
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-01-09, 05:04
  3. Περι στρωσίματος ο λόγος....
    Από τον/την tomorrow στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-09-08, 13:13
  4. ΠΕΡΙ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
    Από τον/την nikos gts στο forum Στήσιμο
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-12-07, 00:08

Δικαιώματα - Επιλογές