Kalhmera kai apo dw
Perimenw entypwseis apo lastixa pou exete foresei sto parelthon kai gi'ayta pou forate twra
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Kalhmera kai apo dw
Perimenw entypwseis apo lastixa pou exete foresei sto parelthon kai gi'ayta pou forate twra
potenza re 720.. sklhro lastixo idaniko gia oti malakia fantasteis glistraei ligo an einai kruo alla me to pou zestathei.. ventouza...
ostoso sto nero den pianete eilikrina.. makria apo p6000
Εγώ προτείνω Avon ZV3 (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου...). Μαλακό λάστιχο (όχι σαν Pilot Exalto) με σκληρά πλαϊνά για ενθουσιώδη στριψίματα. Και βγαίνουν και αρκετά φθηνά. Τα Potenza είναι καλά αλλά πιστέυω ότι θέλουν αυτοκίνητα μεγάλου βάρους ή ιπποδύναμης για να αποδώσουν σωστά. Πολύ καλά είναι και τα Yokohama
Ζητείται γυναίκα που να οδηγάει στημένο Rallye με bucket και να το πηγαίνει τάπα...
exoume kai leme....
makria apo p6000 (ayta foraga) hihihi fasaria kai koutsoura
Avon ZV3 opoios ta exei balei einai poli eyxaristimenos (P.X Nikos ^^^^)
Micelin pilot exalto 2 POli kalo alla POLI malako.. (mpliax)
goodyear f1 kai kala kai kaka.. oi apopseis kai edo einai ainte...
Dunlop sp01 MFS V (ayta forao) enisximena plaina alla logo V einai kai pio sklira apo ta parapano. (ATHORIVO teleioslogo pelmatos asimetro)
Potenza re720 poli sklira , enisximena plaina , arketa kalo broxi , kalo stegno.. alla 8eloun poli zestama...
Yoko A539 skliro alla ean zesta8ei..... den ksekolaei !!!
apo ta parapano exo dokimasei ta 2 opos eides.. ta alla einai apopsis pou exoun akoustei apo melh mas kai mh
Το Μοναδικό ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ Opel - Club γιατί η " - " κάνει τη διαφορά.
Αντώνη..... ταριφομοτέρ... 1ο στάδιο!
ΠΡΙΝ ανοίξετε καινούργιο POST αναζητήστε ΕΔΩ πρώτα
"Δεν ξέρω κανένα δρόμο που να οδηγεί σίγουρα στην επιτυχία, μόνο έναν που οδηγεί σίγουρα στην αποτυχία: Να θέλεις να ικανοποιήσεις τους Πάντες" |ΠΛΑΤΩΝ|
Τα P6000 α π α ρ α δ ε κ τ α !!
Εγώ σε corsa c είχα michelin energy επιεικώς μέτρια.michelin exalto1 ήθελαν λίγο ζέσταμα και κράταγαν καλά.Όμως πολύ μαλακά με αποτέλεσμα να την ακούνε από τις λακούβες,οπότε και τα άλλαξα με yoko 539.Πολύ καλό,με σκληρά πλαινά και θέλει λίγο ζέσταμα αλλά σε αποζημιώνει με το κράτημά του στο στεγνό(μέτρια στο βρεγμένο).To Σάββατο έβαλα τα new Yoko C.drive.Το ίδιο καλό στο στεγνό με το 539(ta opoia antikatestise) αλλά το πέλμα τους αφήνει υποσχέσεις και για σημαντική βελτίωση στο βρεγμένο οδόστρωμα(το ίδιο πιστεύει και η yokohama αλλά και όσποι τα έχουν δοκιμάσει.Τέλος τα RE720 είναι καλά αλλά είναι και τόσων χρόνων λάστιχα οπότε φυσιολογικά θα έχουν μείνει πίσω σε εξέλιξη.Sorry για την πολυλογία![]()
Γεια χαρά σε όλους. Θέλω να αλλάξω λάστιχα στο corsa, πάω σε 195-55-15
και σκέφτομαι να βάλω τα Pilot exalto 2 pe2. Επίσης μου πρότειναν τα Toyo τα Proxes. H τιμή είναι σχεδόν η ίδια και για τα δύο λάστιχα. Θα ήθελα ένα λάστιχο που να μην αργεί πολύ να ζεσταθεί και να μην είναι πάρα πολύ μαλακό. Τι προτείνετε?
Ευχαριστώ
195/50/15 για αρχή...
I didn't loose it.
I just run out of room to save it.
Ego tha sou protina ta Michelin Pilot exalto 2, dioti ego pou forao ta proigoumena pilot exalto eimai 100% ikanopoiimenos
kai akoma, auta ta elastika mazi me ta brigestone RE720 bgika ta kalutera stin diastasi 195\55 R15 vasi tou sugritou test tou 4auto anamesa se 16 markes.
Pragmati gia corsa i sosti diastasi einai 195\50\15, alla den nomizo na exoun diafora me tin diastasi tou sugritikou.
Gourouna+Xioni =Ta Miala Sta Mixer!!!
Ferrari For Ever
εγω φοραω τα proxes 4 της TOYO!
ειμαι ευχαριστημενος...αλλα νομιζω πως αργουν να ζεσταθουν!
οχι τοσο οσο τα continental που ειχα απο μαμα!
αλλα το λαστιχακι κραταει τρελα..απο το παλιο!
τι θεμα ειναι οτι ο πωλητης με ρωτησε αν το σκιζω...του ειπα "ναι"
και μου ειπε αυτα παρε!
κοιτα εσυ αποφασιζεις και διαλεγεις!
εμενα μου αρεσε και το πελμα που ειχαν τα toyo!
τάδε έφη
Yiannis!
Τζογάρω την ψυχή μου στο παιχνίδι της Ζωής. κομμάτι κομμάτι, την ξόδεψα όλη! Νομίζω πως ώρα είναι να ρεφάρω!!!
ΔΙΑΒΑΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ!
18.04.04 ----- 01.04.12
R.I.P. Corsa13
Ναι το προφίλ είναι 50άρι. καλά το πέλμα του Toyo είναι γαμάτο!!!
Φιλε δεν λεω κορυφαιο λαστιχο το μισελιν εξαλτο 2 αλλα οχι για το κορσα και μαλιστα σε διασταση 195 και δεικτη V. Για το κορσακι πιστευω ο μεγαλυτερος δεικτης που πρεπει να περνει ειναι Η! Και εχεις **** τα κρατηματα, και δεν σου βγαινει το λαδι για να τα ζεστανεις! Γνωμη μου ετσι.
Εγω για παραδειγμα φοραω τα μισελεν ενερτζι 185/60/14, και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Το αμαξι και μπαινει τρενο αλλα ειναι και παιχνιδιαρικο αν το προκαλεσεις! Βεβαια φοραω και κονι-αιμπαχ αλλα πιστευω μονο και απο το λαστιχο θα καταλαβεις διαφορα.
Ta Michelin genika einai malak@ lastixa kai den argoune na zestathoun parolo pou einai me dikti V.Αρχικό μήνυμα απο strofas
Kai min ksexnas diktis V apo marka se marka diaferei os pros ton xrono zestamatos.
Gourouna+Xioni =Ta Miala Sta Mixer!!!
Ferrari For Ever
Επειδη φορουσα τα Michelin εμενα προσωπικα δε μου αρεσαν καθολου!Ασε που ελιωσαν μεσα σε ενα χρονο κ τα αλλαξα!Οποτε,απο αυτα τα δυο σιγουρα δεν προτεινω Michelin.Για τα Toyo ενα παιδι με Ibiza που τα φοραει ειναι ικανοποιημενο.Εγω παντως τωρα φοραω τα Uniroyal Rainsport 1 κ ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος!Μονο βγαζουν λιγο παραπανω θορυβο(ετσι μου ειπαν,εγω δεν το καταλαβαινω! )
Opel: Αυτοκίνητα με νεανική εμφάνιση αλλά γέρικη ψυχή...
Φωράω εδώ και 350χλμ. τα Michelin Pilot Exalto PE2 195/50R15 82V και με βεβαιότητα δηλώνω ότι και ζεσταίνονται εύκολα και ζεματάνε σε περιπτώσεις - όταν τα ζορίσεις και όταν τα πιάνεις με το χέρι.
Τα Dunlop SP Sport 01 που φορούσα και είχαν δείκτη ταχύτητας "H" δεν ζεσταίνονταν σχεδόν ποτέ.
Για κρατήματα και γενικότερες εντυπώσεις δεν μπορώ να δηλώσω κάτι αν δεν τα δω πρώτα για 2000χλμ.
Πάντως φαίνονται μαλακά και έχει βελτιωθεί η ποιότητα κύλισης.
σημερα εβαλα τα rainsport 1 τα οποια ειναι εξαιρετικα.πριν τα βαλω δοκιμασα για ενα 3ημερο του corsadi κ τελικα πειστηκα για τα uniroyal τα οποια ποτε μου δεν τα ειχα σε εκτιμηση.
το μοναδικο μειον ειναι οτι βγαζουν λιγο παραπανω θορυβο στο ταξιδι σε σχεση με τα dunlop 01 που φορουσα τα οποια ειναι αχρηστα στο corsa.
opel corsa c from 2002 to 2015.
ο μικρός μου ήρωας!
Κι εγω το Michelin Pilot Exalto 2 εχω σε διασταση 195/50/15 με V δειχτη ταχυτητας!
Ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος, σχετικα μαλακο λαστιχο και ζεστενεται σχετικα ευκολα...Εχουνε μαλακη γομα...
δεν βγαζεις ακρη τελικα....
εγω εχω τα Yokohama Avis sport ειμαι αρκετα ευχαριστιμενος αλλα οχι απολυτα βεβαια ειναι πολυ καλητερα απο τα goodyear f1 που ειχα πριν .
παντος αν ειναι να διαλεξεις μεταξη αυτων των 2 TOYO με σφραγισμενα ματια...
ta michelin einai kala lastixa.ta xrhsimopoio polla xronia,apo tote pou ksekinhsa na odhgo sto autokinhto ths oikogeneias mou kai argotera sta epomena aytokinhta po apekthsa.
zestainontai sxetika eukola,akoma kai ta"V" kai patane kala sto dromo.to mono meionekthma pou exo brei kai diapistosei einai oti kserenontai eukola kai syntoma meta apo 1,5-2 xronia epifaniaka kai glystrane,spiniaroun klp klp.
gia ayto kai prosopika ta allazo pantote sxetika grhgora parollo pou fainomenika exoun pelma akoma.
kata th gnomh mou de 8a prepei na ta bazei kapoios pou kanei liga xiliometra giati meta apo 2 xronia peripou 8a arxrizei na to diapistonei auto.ap ola ta montela pou exo dokimasei pantos ta kalutera pou exo brei htan ta exalto ta palia.ta eixa se ena Accenta pou odhgousa paliotera se diastaseis 195/50/15 kai eixa pano po ena xrono na "akouso" to ABS sta frenarismata kai na spiniarei to amaksi stis apotomes ekkinhseis.
tora sto astra mou exo ta pilot primacy me deikth "V" kai h alh8eia einai oti 8eloun ligaki parapano ora gia na zesta8oun apo ta exlto pou htan "H".
einai arketa kala pantos kai kyrios sth broxh,alla tote pou ta phra den eixan bgei ta exalto 2 akoma kai eipa na balo ayta.to astra mou einai 1400cc kai den einai gia "V" .
thn epomenh fora loipon epeidh den kano kai polla xiliometra 8a aparnh8o ta michelin kai 8a kinh8o kapou allou.mallon pros ta pirelli p6 ,pirelli p6000.isos ayta einai pio makroxronia kai synama apotelesmatika se ba8os xronou.
kai kati allo(mporei kai na kano la8os alla ayto diapistosa ego):eixa balei kapote ta potenza 720 me deikth "T" kai den emeina ka8olou eyxaristhmenos apo thn proth stigmh.de ksero ti eftaige alla ta soutara syntoma.
ayta....ta ...oliga!
S K
an valeis 195\50 apo 185\55 exei megalh diafora se epitaxynsh, telikh kai katanalwsh? kala se krathma fantazomai!!![]()
[url]www.XENONKIT.gr[/url]