If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Σελίδα 3 από 22 ΠρώτηΠρώτη 1234513 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 60 από 435

Προεπιλογή

Δε ξέρω τι πραγματικά ισχύει , αλλά ο γνωστός μου ρώτησα μέσα από τη koni μου είπε ότι θα μου το δώσει μαζί με ελατήρια eibach………..! όσο για το tpauto ισχυρίστηκε ότι η koni με την eibach συνεργάζονται αποκλειστικά και ότι το kit είναι με eibach και δεν έχει κανένα όφελος ίσα ίσα το αντίθετο!! Τώρα βέβαια τι ισχύει στη πράξη δε γνωρίζω , καθώς και τι διάφορες υπάρχουν μεταξύ τους και άρα πάνω στο corsaki μας , μεταξύ του kit και στο να αγοράσεις ξεχωριστά τα προϊόντα. Gregls θες να τεκμηριώσεις....?????

Senior Member Το avatar του χρήστη corsadi
    Περιοχή
    Χαλκίδα,Θεσ/νίκη κ ακόμα παραπέρα...
    Αυτοκίνητο
    Kadett D

Προεπιλογή

Η Eibach βγαζει ενα σωρο ελατηρια,διαφορετικης σκληροτητας το καθενα.Βαζοντας εσυ αμορτισερ Koni με ελατηρια Eibach δε σημαινει οτι θα συνεργαστουν αρμονικα!Κι ας ειναι κ τα δυο για Corsa C!Ενω το ετοιμο kit της Koni υποτιθεται οτι ειναι σεταρισμενο για να συνεργαζονται τα αμορτισερ με τα ελατηρια.Εξαλλου δε μπορω να καταλαβω γιατι θες να δωσεις 200+ ευρω παραπανω για να τα παρεις ξεχωριστα...!Επισης,τα δικα μου ελατηρια,τα πισω τουλαχιστον,εχουν πιο πολλες σπειρες απο του Αντωνη κι ειναι πιο συμπιεσμενα.Επισης,του Αντωνη ειναι ελαχιστα πιο χαμηλο.Ο,τι κι αν βαλεις,μην ξεχασεις να τους πεις να περασουν τα ελατηρια μεσα σ'ενα λαστιχενιο σωληνακι για να μην κανουν τσικ τσικ!Εγω δεν εδωσα σημασια σ'αυτο το θεμα κ τωρα κατεβαζω μπινελικια καθε φορα που ακουω τον ηλιθιο θορυβο απο τα ελατηρια!!!
    Opel: Αυτοκίνητα με νεανική εμφάνιση αλλά γέρικη ψυχή...

Προεπιλογή

Ευχαριστώ corsadi !!! δεν θέλω να τα πάρω ξεχωριστά απλώς ρώτησα για να μπορέσω να κατασταλάξω-κατασταλάξω στο τι ακριβώς να βάλω!!! Έχεις μείνει ευχαριστημένος από τη ποιότητα και την απόδοση ???? Σου κτυπάει γενικά???

Προεπιλογή

Ναι βρε παιδιά, κάποιος να πει για το θέμα της άνεσης για τα 1130 σε σχέση με τα εργοστασιακά του sport, με καίει το θέμα...

Moderator Το avatar του χρήστη antonis
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Αυτοκίνητο
    Corsa C GSi

Προεπιλογή

καμια σχεση,θα μαθεις καλα που εχει λακουβες για να τις αποφευγεις εγκαιρως!
    opel corsa c from 2002 to 2015.
    ο μικρός μου ήρωας!

Περιοχή
    Αυτοκίνητο
    Kadett D

Προεπιλογή

Καταρχην,εγω δεν εχω το sport οποτε δε μπορω να συγκρινω αμεσα τις δυο αναρτησεις.Παντως κ σε σχεση με την απλη αναρτηση που ειχε το δικο μου η ποιοτητα κυλισης δεν χειροτερεψε τραγικα.Βεβαια,η περιπτωση μου ειναι ιδιορυθμη αφου απο τη μια εκαναν τα πισω ελατηρια τσικ τσικ,απο την αλλη πρεπει ν'αλλαξω κρεμαγιερα οποτε ενα σημαντικο κομματι των χτυπων του μπροστινου μερους προερχονται απο εκει.Τωρα που περασα σωληνακια στα πισω ελατηρια σταματησαν σχεδον τελειως οι θορυβοι απο το πισω μερος οποτε μενει ν'αλλαξω κ κρεμαγιερα να δουμε τι θα γινει κι απο μπροστα.Βεβαια η λυση με τα σωληνακια πισω δεν ειναι μονιμη γιατι το αμαξι ψηλωσε πολυ πισω οποτε πρεπει να βρω κατι αλλο.Θα δουμε...
    Σε γενικες γραμμες εννοειται πως η αναρτηση ειναι σφικτη αλλα εγω προσωπικα εχω προβλημα κυριως με τους διαφορους ηλιθιους ηχους που ακουγονται απο την αναρτηση κ τους συνδεσμους κι οχι τοσο με το κοπανημα!Αν καταφερω να περιορισω τους ηχους θα ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Εξαλλου ξαναλεω οτι κ με τη μαμα αναρτηση αν επεφτα σε καμια λακκουβα κοπανουσε αρκετα,οποτε λιγο παραπανω κοπανημα αξιζει τα οπτικα κ οδικα οφελη της αναρτησης!

Προεπιλογή

Μπορώ να συνδυάσω ΚΟΝΙ κίτρινα ρυθμιζόμενα με τα μαμά ελατήρια του σπορτ 1.4 2005???
    Δεν έχω ανάγκη την τύχη.Και όταν την έχω,τη φτιάχνω μόνος μου

Senior Member
    Περιοχή
    ΒΥΡΩΝΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ ΛΕΥΚΑΔΑ
    Αυτοκίνητο
    Astra H

Προεπιλογή

ΝΑΙ

Senior Member Το avatar του χρήστη Gregls
    Περιοχή
    Thesaloniki_Toumpa
    Αυτοκίνητο
    Astra GTC

Προεπιλογή

Στο αμαξι του Corsadi ειναι πολυ ισοροπιμενο οπως ειπε και το φιλαρακι μου ''Αυτο στριβει!!!!"
    ^^^Have No Fear Greg Is Here^^^
    ΦΠΕ forged + IC 233ps by http://porfiris-autosport.com/

Προεπιλογή

Sto mama to facelift me sport anartisis boro na valo mono elatiria, ta mama ehoun mono 20000 kiliometra krima na ta allaxo. Skeftomoun na valo ta HR.

Προεπιλογή

αν βάλεις ελατήρια χαμηλώματος(στην αγορά μόνο χαμηλώματος βρίσκεις νομίζω)με τα μαμά αμορτισερ τότε τα μαμά αμορτισερ θα διαλυθούν αμέσως αφού τα ελετήρια θα είναι πολύ πιο σκληρά,τα μαμά αμορτισέρ μαλακά και δεν θα δουλεύουν αρμονικά.Διαφορετικοί περίοδοι ταλαντωσης

Senior Member Το avatar του χρήστη djs
    Περιοχή
    Είμαι από Θεσσαλονίκη και ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ!!!!
    Αυτοκίνητο
    Astra H

Προεπιλογή

καλημέρα παίδες,αν και έχω το tigraki θα πω την γνώμη μου.Έβαλα εδώ και 3 εβδομάδες , και μετά από επιμονή ( δίκαιο είχε ) από το "μούτρο", τα apex sport kit , εξάποντα μπρος-πίσω και το αμάξι έχει αλλάξει εντελώς.Αν και δεν είμαι , ως γνωστόν τρελός λάτρης των στροφών , το αυτοκίνητο πραγματικά "βιδώθηκε" στην άσφαλτο. Όσο αφορά για το "κοπάνημα" πιστεύω ότι υπάρχουν πιο σκληρά αυτοκίνητα με λιγότερο χαμήλωμα από ότι το δικό μου, ίσως κάνω λάθος. Να' ναι καλά το "μούτρο", αν και μου έσπασε τον π@@@σο, που επέμεινε . Από τιμή 530 ευρώπουλα περασμένα
    ΣΑΛΙΑΡΟΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ

Προεπιλογή

katalava, ara perimenoume pote tha paradosoun pnevma kai meta. Na do an tha kano ipomoni pou thelo na beno kai ego stis strofes

Senior Member
    Περιοχή
    thrakomakedones
    Αυτοκίνητο
    Corsa C

Προεπιλογή

ego ton allo mina 8a valo to kitaki tis koni???kala 8a kano kata tin gnomi sas i iparxei kai kaliteri lisi???????//

Προεπιλογή

6 ολοκληρους ΠΟΝΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΩΜΑ???????ΠΟΛΥ δεν είναι ρε παιδιά?Με τόσο χαμήλωμα χαλάει η γεωμετρία.Τουλάχιστον από όσα έχω διαβάσει και από συζητήσεις το χαμήλωμα δεν πρέπει να ξεπερνάει τους 3.5 πόντους για καθημερινή χρήση του αυτοκινήτου.Κια για τη γεωμετρία αλλά και για την ασφάλεια του ίδιου αυτικινήτου,(το αυτοκίνητο χαμηλώνει πολύ και υπάρχει περίπτωση να βρει από κάτω.

Senior Member
    Περιοχή
    ΒΥΡΩΝΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ ΛΕΥΚΑΔΑ
    Αυτοκίνητο
    Astra H

Προεπιλογή

theodore : καλο θα ηταν με τοσα CORSA C που παιζουν εδω μεσα και με δαφορετικα αμορτισερ ελατηρια ειναι μια καλη ευκαιρια να πας καμμια βολτα να εχεις την δικια σου αποψη

η αναρτηση ειναι και υποκειμενικο απο πλευρας ανεσης θεμα δεν μπορεις να πεις στον αλλο
    πως θελει το αυτοκινητο του
    καλυτερα να αποφασισεις μονος σου μετα την δοκιμη ευκαιρια ειναι

6ποντο χαμηλωμα ειναι ζορικο για το συστημα αναρτησης και διευθυνσης του αυτοκινητου

Senior Member Το avatar του χρήστη djs
    Περιοχή
    Είμαι από Θεσσαλονίκη και ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ!!!!
    Αυτοκίνητο
    Astra H

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ARGI
    6ποντο χαμηλωμα ειναι ζορικο για το συστημα αναρτησης και διευθυνσης του αυτοκινητου
    Συμφωνώ όταν δεν προδιαγράφει αυτή την μεταβολή το εργοστάσιο κατασκευής αλλά και το αυτοκίνητο.Είπα έχω τo tigraki από Γερμανία
    ΣΑΛΙΑΡΟΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ

Περιοχή
    Αυτοκίνητο
    Kadett D

Προεπιλογή

Theodore,ετοιμασου για σκληρες καταστασεις!!!Κατα τη γνωμη μου,η καλυτερη λυση ειναι να βαλεις καποιο ετοιμο kit αμορτισερ-ελατηριων κ οχι συνδυασμους απο διαφορετικες μαρκες.Δες λοιπον τι σετ υπαρχουν κ διαλεξε,με βαση κ οσα εχουμε πει παραπανω...

Προεπιλογή

Hi,εχω το SPORT 1.4 (2001).To Φεβρουαριο του 2005 εβαλα KONI SPORT κιτρινα με H&R (3 ποντοι κατω) στο LOUIS.Εκπληκτικο κρατημα (ακομα δεν νομιζω οτι το εχω παει στα ορια) αλλα....εκτος του οτι κανω ολη την ωρα slalom για να αποφυγω τις λακουβες μου εχει σπασει τα **** ο θορυβος!!!Δεν με πειραζει το κοπανημα (αν και οταν βλεπω λακουβα ή σαμαρακι που δεν μπορω να αποφυγω σφιγγω τα δοντια και περιμενω) αλλα το οτι νομιζω οτι ολο το μπροστινο συστημα θα διαλυθει σε βιδες!!!Οταν φορτωνει χιλιομετρα (απο 80 και πανω) στον Κηφισο π.χ. δεν ακουγεται το παραμικρο αλλα με 40-50 μεσα στην πολη κανει σαν κουδουνιστρα.Δεν εχω μετανιωσει γιατι γουσταρω να μπαινω σε στροφες σχεδον με οσα εχω στην ευθεια (σε λογικα πλαισια παντα) αλλα ψαχνω επειγοντως λυση για τους θορυβους.Μου ειπαν οτι με silent blocks θα δω βελτιωση αλλα η powerflex δεν βγαζει για το C. Καμμια προταση?

σημ. Επισης τα εχει ψιλοπαιξει και ο λεβιες (βασεις σασμαν?)

Senior Member
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Αυτοκίνητο
    Astra H

Προεπιλογή

Δεν υπαρχει λυση για το κοπανημα. Αυτο ειναι το μονο αρνητικο στην υποθεση. Για αυτο πρεπει να το σκεφτει καποιος πρωτου βαλει. Και για καποιους που ειδα που θελαν να βαλουν μονο ελατηριο ειναι λαθος, αυτα πανε πακετο σκληρο αμορτισερ και ελατηριο αλλιως μην το κανεις καθολου απλα θα χαμηλωσεις το αμαξι αλλα απο αισθηση χαλια ειδικα απο τη στιγμη που θα σπασουν τα μαμα αμορτισερακια. Συνηθως καποιοι κανουν συνδυασμους ποιο συνηθισμενος ειναι: bilstein μπροστα(για μενα ειναι τα καλυτερα) + kyb πισω αλλα σιγουρα θελει ψαξιμο η δουλεια
    Astra Η 1,600 cosmo . . . . .

Σελίδα 3 από 22 ΠρώτηΠρώτη 1234513 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Αλλαγή αμορτισέρ σε Corsa C.....προτάσεις
    Από τον/την GReddy στο forum Στήσιμο
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-12-10, 14:42
  2. Αμορτισέρ & Ελατήρια για Corsa C
    Από τον/την morius στο forum Στήσιμο
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-09-10, 11:45
  3. corsa c αμορτισέρ μόνο help...
    Από τον/την knm στο forum Στήσιμο
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-11-08, 15:42
  4. Περί μύθου,τελικά αμορτισέρ η ελατήρια?
    Από τον/την Sta Xamena στο forum Problems & Questions (Προβλήματα & Ερωτήσεις)
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-04-08, 18:19

Δικαιώματα - Επιλογές