Εγώ φίλοι μου είμαι τυπογράφος.Η εταιρεία που εργάζομαι είναι η myikona.
Υ.Γ.:Δίνω link για να δείτε δουλειές. www.myikona.gr (αν θεωρείται διαφήμιση παρακαλώ βγάλτε το link.Ευχαριστώ)![]()
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
Υ.Γ.:Δίνω link για να δείτε δουλειές. www.myikona.gr (αν θεωρείται διαφήμιση παρακαλώ βγάλτε το link.Ευχαριστώ)![]()
Gymnasthsopoios thelei na ginei toumpano na mou pei
![]()
Εκπαιδευτής υποψηφίων οδηγών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών (Σχολή οδηγών) Λαμία
Κάνουμε και μετεκπαιδεύσεις .......... (όποιος νομίζει οτι δυσκολεύεται εδώ είμαστε)![]()
Φοράς πάντα την ζώνη ασφαλείας
(ξέρεις εκείνη την λωρίδα που κρέμεται δίπλα από το κάθισμα σου)………..??????????????;-)
εγώ είμαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕ, και δουλεύω στο διυλιστήριο Ελευσίνας στο τμήμα συντήρησης οργάνων (όχι μπουζούκια κτλ... :ΡΡ) ελέγχου βιομηχανικών αυτοματισμών
Εγώ είμαι στην Αστυνομία
VECTRA OPC 280ps V6 ήλθεν η ώρα να γίνει δικό μου
Ομορφα... Σκεφτομαι και εγω να ανεβω απανω οποτε θα σας ρυθμιζω τα εγχρωμα φωτοτυπικα σας...Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Basilakhs Εμφάνιση μηνυμάτων
Υ.Γ.:Δίνω link για να δείτε δουλειές. www.myikona.gr (αν θεωρείται διαφήμιση παρακαλώ βγάλτε το link.Ευχαριστώ)
Αν ανέβω επάνω , θα τα λέμε συχνά ! Είμαι Φωτογράφος Γάμου-Βάπτισης ! ! !
Ξερετε εσεις.. Το κοκκινο αυτο το θελω πιο κοκκινο,γιατι το cyan μου βγαινει πρασινο κλπ!!!
shine on you crazy corsa
oeoooooooo![]()
Υπέυθηνος σε καταστημα Vodafone στην Δυτικη Θεσσαλονίκη (κορδελιο)
... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ...
kalispera se olloys,eimai o kwstas kai eimai vafeas aytokiniton
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη opcastras : 20-03-10 στις 16:25
εγω εχω συνεργειω αυτοκινιτων δυτικα μενεμενη κ συντομα στη παρεα μ ενα αστρα opc
με λενε φωτη και ειμαι καλααααααααααααααα!!!
διασωστης πληρωμα ασθενοφορου στο Ε.Κ.Α.Β κεφαλλονιας!!
στον ελευθερο χρονο που ειναι αρκετος οδηγω φορτηγο κ ταξι αλλα επεσε κριση!!
καλησπέρα με λένε Μάριο, και είμαι τεχνικός adsl στον οτέ.
Φροντίζω να έχουν internet 3 δήμοι στην Ατιική :
Αγ. Βαρβάρα, Χαιδάρι, Αιγάλεω.
Καλησπέρα εγώ είμαι μηχανικός αυτοκινήτων και δουλεύω στην κεντρική αντιπροσωπία της lada
νυχτα ξελογιASTRA νυχτα ομορφη ομορφα τα ASTRA και οι ουρανοι...
Spoudazw Multimedia & Design.
Paralila exw 2 doulies. I mia einai: eimai voithis ixolipti se mia eteria stin neo kosmo stinw exoplismous ixeia mics fwta klpklp (ama xreiazeste exoplimo gia kapia ekdilwsi pm me oposdipote tha kanoume oti kalitero boroume!!!)
Kai i deuteri: Sinergazomai me mia eteria frost me pagwta glika kai oxi mono. An exete kapio gnwsto o opios exei kapia kafeteria kreperi entos atikis kai thelei ftino kai kalo pagoto glika klp se swstes times pm me!! :P
Εγώ ειμαι Φυσικός(παν/μιο Ιωαννίνων- απίστευτη πόλη...) και δουλεύω σε φροντιστηριο μεσης εκπαιδευσης οπου διδάσκω φυσικη-χημεια και αν χρειαστει μαθηματικα....
Opel Astra H 1.4 Enjoy+BC+Comfort Locking+Bixenon (retooled...)
Opel Vectra B 1.6
μηχανικος σε συνεργειο μοτοσυκλετων
Χαιρετω την OPELοπαρεα.Μηχανουργος στο επαγελμα.Τα παντα ολα οτι αφορα συμβατικες εργαλειομηχανες.Τα τελευταια 2 χρονια προγραματιστης-χειριστης σε CNC DECKEL-MAHO GILDERMAISTER με certificaτε απο την DECKEL-MAHO GILDERMAISTER TRAINING ACADEMY OF PFRONTEN-GERMANY.