εγω εχω δυο καταστηματα με ανδρηκα ρουχα.
If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
εγω εχω δυο καταστηματα με ανδρηκα ρουχα.
Eγώ δουλεύω στα village cinemas στο mall τα ΠΣΚ και καθημερινές είμαι στο τμήμα εύρεσης χρηματοδότησης σε μία πολυεθνική! ( οικονομολόγος-λογιστής με άλλα λόγια)![]()
Εμείς(Λέγοντας εμείς εννοώ και την γυναίκα μου) έχουμε τα εξης δiπλόματα
HEDAM Higher European Diploma in Administrative Management
GDS Deutsches Grosses Sprachdiplom, English for Business, English for Commerce
Μεταφράστρια για την γερμανική γλώσσα.
Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.
Ασχολούμαι με Η/Μ μελέτες, υδραυλικά, ψύξη-θερμανση, φυσικό αέριο (νέα-υφιστάμενα), ηλεκτρικά, οικοδομικές άδειες και την εφαρμογή τους.
Υπάρχει και συνεργείο για γυψοσανίδες για ειδικές κατασκευές.
Απασχολούμαι και σε ένα ΙΚΤΕΟ
Ο slalom μπορεί σε κάποια θέματα να είναι απόλυτος...
Ηλεκτρονικος. Αλλα τα τελευταια 7 χρονια εργαζομαι σε μια πολυεθνικη εταιρια ως τεχνικος φωτοαντιγραφικων μηχανηματων. Οποτε αν εχετε κανενα προβλημα με το φωτοτυπικο ή τον εκτυπωτη σας ριχτε pm αφοβα.
Ειδικοτης μας τα konica-minolta!
shine on you crazy corsa
εγω ειμαι μηχανικος αυτοκινητων και εχω μαγαζι εδω στα γιαννενα
κυριος επισκευαζω βαρεα οχηματα οπως λεωφορεια - φορτηγα -νταλικες
Καλησπέρα με λένε Σάκη και είμαι Στρατιωτικός.........
Μη λογομαχήσεις ποτέ με έναν [B][COLOR="Yellow"]ΗΛΙΘΙΟ[/COLOR][/B]
θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε
νικήσει λόγο πείρας.![]()
![]()
[FONT="Arial"][SIZE="3"][COLOR="Red"]Ο σεβντάς έχει ένα χάλι φέρνει αντράλα στο κεφάλι...[/COLOR]
[/SIZE][/FONT]
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=Yx3oGoZuzEU"][COLOR="Red"][COLOR="Lime"]ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ[/COLOR][/COLOR][/URL]
kalhspera egv eimai oikodomos!
(kataskeyes mpeton,xthsimata,sofatismata,keramoskepes)
εγω ειμαι καλλιτεχνης !!!! φτιαχνω artιστουργηματα !!!
επιπλα κουζινας, ντουλαπες, πορτες , κουφωματα κλπ κλπ ξυλινες κατασκευες ......
επειδη το site μου δεν ειναι ακομα ετοιμο δειτε μια ομαδα που εχω φτιαξει στο φβ και εχει καποιες φωτογραφιες ....
http://www.facebook.com/group.php?v=...id=61616199695
(τα σχολια ειναι δεκτα εφοσον ειναι κολακευτικα και μονον !!!) χαχαχαχα
Καλησπερα κι απο μενα,Μηχνικος Αυτοκινητων σε συνεργειο παντος τυπου στην Γερμανια παναθεμα τους,καθε μερα μαλωνω μαζι τους!!!!!!μου τα εχουν πρηξει με το οικονομικο θεμα της Ελλαδας,θαρεις και εγω φταιω!!!!!
DRIVEN TO PERFECTION
Εγω εδω κ λιγους μηνες εργαζομαι στην Κορινθο.
Στο καταστημα Ζηνιμοπουλος Driver Center (www.ziminopoulos.gr) οπου εχει
να κανει με το αυτοκινητο (ζαντες, ελαστικα, service, φρενα, αμορτησερ, βελτιωσεις κτλ κτλ)
Το μεγαλυτερο κατορθωμα της ζωης μου ειναι πως τα ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ Π0ΥΤΑΝ@ ..... Το μεγαλυτερο μου ονειρο(απιαστο) ειναι ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ....
Επισκευές ηλεκτροκινητήρων, γεννητριών και μετασχηματιστών.
Υπευθυνος καταστηματος σε πολυ κεντρικο καταστημα της Vodafone...
εγω παιδια δουλευω στην αστυνομια...![]()
Corsa OPC
Γεια χαρά, είμαι ο Θωμάς και ασχολούμαι με τοπογραφικές εργασίες στο τεχνικό γραφείο που δουλεύω.
Εγώ είμαι λογιστής σε πολυεθνική ναυτιλιακή εταιρεία που δραστηριοποιείται στις μεταφορές κοντέινερ.
Σε λιγα χρονια θα ειμαι Δασκαλος![]()
« όμοιος ομοίω αεί πελάζει »
Τελειωνω σχολη οαεδ Αρχιτεκτονικης κηπου-Φυτοτεχνικων επιχειρισεων στην Χαλκιδα,ταυτοχρωνα δουλευω με συμβαση στην ΕΑΒ μεχρι 1/7
Μετα,καταστημα Ανθη-Φυτα(του πατερα μου) και κατασκευες-συντηρησεις κηπων και οτι αλλο προκυψει...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη akis88 : 20-03-10 στις 10:07
ειμαι κατασκευαστης αντλητικων συγκροτηματων για γεωτρησεις(Πομωνες-υποβρυχιες αντλιες.)επισκευαζω και τοποθετω...ταξιδευω και με γερανο-φορτηγο για να ερθω οπουδηποτε στο χωραφι σας να βγαλω την αντλια σας να την επισκευασω και να την επανατοποθετησω....η και να σας τοποθετησω την καινουργια...ηλεκτρολογοι αυτοματισμων και αγροτες συμφορουμιτες δεκτοι για ανταλαγη αποψεων και συνεργασια.....
αυτα......
ο γιοκας μου οτι αυτοκινητακι πιανει το λιωνει...που να εμοιασε αραγε????
Insignia 1.8 4d edition black sapphire
Astra G 1.4 5d X14XE