If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.

Σελίδα 16 από 17 ΠρώτηΠρώτη ... 614151617 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 301 έως 320 από 326

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο johnpats Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το οτι πέρασα Κτεο και σαν παρατήρηση εγραψαν ελαφριές τοπικές φθορές για 2 μικρές γρατσουνιές που μόνο εγώ τις γνωρίζω....
    Του λέω αδερφέ κόψε την ρακή Πασχαλιάτικα σε ενοχλεί στα μάτια και τα βλέπεις 5απλα...,και παρεξηγήθηκε...

Αλλο και αυτο, τοσα αυτοκινητα εχουμε δεν εχω διαβασει ποτε τετοια παρατηρηση!
    Εδω περνανε αμαξια ερείπια/ διαλυμένα , για να μη πω αμαξια που ειναι σε κουτες ή σασι μονο...

Ε λιγο η ζεστη που εχετε στο νησι σας, λιγο οι ''κουπες'' αν συνεχιζε απο βραδυς ...τον πειραξε

Senior Member Το avatar του χρήστη johnpats
    Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GEO-07 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αλλο και αυτο, τοσα αυτοκινητα εχουμε δεν εχω διαβασει ποτε τετοια παρατηρηση!
    Εδω περνανε αμαξια ερείπια/ διαλυμένα , για να μη πω αμαξια που ειναι σε κουτες ή σασι μονο...

Ε λιγο η ζεστη που εχετε στο νησι σας, λιγο οι ''κουπες'' αν συνεχιζε απο βραδυς ...τον πειραξε
    Μου έγραψε και για λάθος ευθυγράμμιση, ειχα κάνει όμως στο καλυτερο της Αθήνας το καλοκαίρι, οπότε δεν ασχολήθηκα με τις παπαριες τους.
    Κάτσε να σασ ανεβάσω το κτεο να γελασουμε
    Γιάννης

Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Γιάννης

Προεπιλογή

Γιάννη έτσι μου γράψανε και εμένα προπερσι στο αυτοκίνητο της συζύγου που είχα κάνει ευθυγράμμιση και ζυγοστάθμιση 2-3 μέρες πριν περάσει ΚΤΕΟ. Με το που πήρα το χαρτί ξαναπήγα στον Μοσχο και ι άνθρωπος έπαθε πλάκα..... Καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ότι να ναι.

Προεπιλογή

Πολλοί είναι οι άσχετοι στα κτεο!
    Δεν ξέρουν καν να διαβάζουν τα μηχανήματα ή να τα χρησιμοποιούν!

Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο billnick05 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιάννη έτσι μου γράψανε και εμένα προπερσι στο αυτοκίνητο της συζύγου που είχα κάνει ευθυγράμμιση και ζυγοστάθμιση 2-3 μέρες πριν περάσει ΚΤΕΟ. Με το που πήρα το χαρτί ξαναπήγα στον Μοσχο και ι άνθρωπος έπαθε πλάκα..... Καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ότι να ναι.
    Έτσι ακριβώς, το ίδιο έκαναν στο βιταρα του πατέρα μου και κόντεψε να τσακωθεί με τον άνθρωπο στις ευθυγραμμισεις, του το ξαναέβαλε επανω και του έδειξε ότι όλα είναι οκ.
    Πολλοί είναι οι άσχετοι στα κτεο!
    Δεν ξέρουν καν να διαβάζουν τα μηχανήματα ή να τα χρησιμοποιούν!
    Δυστυχώς έχει καταντήσει εισπρακτικό μέσο.
    Τόσα ρημάδια κυκλοφορούν, σε αυτά τι έπρεπε να γράφουν...

Γιώργη Χρόνια Πολλά για αύριο φίλε, Πολύχρονος
    Γιάννης

Προεπιλογή

Δυστυχώς έχει καταντήσει εισπρακτικό μέσο.
    Τόσα ρημάδια κυκλοφορούν, σε αυτά τι έπρεπε να γράφουν...

Γιώργη Χρόνια Πολλά για αύριο φίλε, Πολύχρονος
    Οπως τα λες είναι δυστυχώς. Θα έπρεπε για σοβαρα πράγματα να σε κόβουν να πρέπει να το φτιάξεις και μετά να σε περάσουν μπας και μειωθούν τα ατυχήματα!

Σε ευχαριστω πολύ φίλε, αλλά δε γιορτάζω.
    Είναι κινητή η γιορτή μου και εξαρτάται από το Πάσχα, 23 του μήνα είναι φέτος!
    Χρόνια πολλά κι όλας και Χριστός Ανέστη.

Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Οπως τα λες είναι δυστυχώς. Θα έπρεπε για σοβαρα πράγματα να σε κόβουν να πρέπει να το φτιάξεις και μετά να σε περάσουν μπας και μειωθούν τα ατυχήματα!

Σε ευχαριστω πολύ φίλε, αλλά δε γιορτάζω.
    Είναι κινητή η γιορτή μου και εξαρτάται από το Πάσχα, 23 του μήνα είναι φέτος!
    Χρόνια πολλά κι όλας και Χριστός Ανέστη.
    Έχει δίκιο για την γιορτή, μου ξέφυγε!!
    Όπως και να έχει η ευχή παραμένει!
    Γιάννης

Προεπιλογή

Έχει δίκιο για την γιορτή, μου ξέφυγε!!
    Όπως και να έχει η ευχή παραμένει!
    Σε ευχαριστω να σαι καλα! Υγεια σε ολους, ολα τα αλλα ειναι περιττά...

Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Λοιπόν στα τελευταία νέα,με ρώτησε ο μηχανικός αν το πουλάω που το θελει για συγγενή του.
    Τα δεδομένα είναι
    1)το αυτοκίνητο κάνει πολύ μικρές αποστάσεις πλέον και μονο το σαββατοκύριακο κινειται λίγο
    3)αυτη την στιγμή το μόνο που θέλει ειναι λάστιχα,και σε 10.000 χλμ δισκόπλακες,ολα τα αλλα ειναι τέλεια.
    3)εχει 104.000 και είναι αγορασμένο απο καινούριο,και είναι σε κατάσταση βιτρίνας μέσα έξω.
    4)μου δίνει 6500 στο χέρι χωρίς μα μου σου του.

Για πείτε την γνώμη σας.
    Γιάννης

Senior Member
    Περιοχή
    ΙΛΙΟΝ
    Αυτοκίνητο
    Άλλο (Ζητείστε να καταχωρηθεί εάν δεν υπάρχει στη λίστα)

Προεπιλογή

βάλτο αγγελία στα 7, να δεις αν θα σε πάρει κανένας ντόπιος, αν όχι σε μια βδομάδα, το δίνεις

Προεπιλογή

Φίλε Γιάννη, επειδή είναι πάρα πολύ συντηρημένο, αγορασμένο καινούργιο και προσεγμένο, αν έχεις χώρο, κράτησε το. Διότι αν χρειαστείς αυτοκίνητο:

- Για να πάρεις καινούργιο αυτοκίνητο πρέπει να περιμένεις 1 χρόνο.

- Για καινούργιο Corsa θες 20.000 ευρώ... Φαντάσου για οικογενειακό...

- Ανά πάσα στιγμή το δίνεις 5000+ χιλιάδες, λόγω τον παραπάνω, και φυσικά της κατάστασης και των χλμ.

- Ετσι σκεφτόμασταν και εμείς για το focus της ευρεία οικογένειας, και τώρα λέμε ευτυχώς που δεν το δώσαμε....

Όλα τα παραπάνω προϋποθέτουν πάρκιγκ κλειστό... Αλλιώς...

Προεπιλογή

Το αρνητικό είναι τα πάγια έξοδα, διότι αν παραδώσεις πινακίδες και δεν το κινείς καθόλου, θα "χαλάσει" από την ακινησία..

Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimav Εμφάνιση μηνυμάτων
    βάλτο αγγελία στα 7, να δεις αν θα σε πάρει κανένας ντόπιος, αν όχι σε μια βδομάδα, το δίνεις
    7.000 είναι πολλά ρε συ.να σκεφτείς οτι αν το βάλω αγγελία θα είναι το ακριβότερο απο οσα υπάρχουν.
    και δνε θέλω να μπλέξω με το καθε βλαμμένο που θα προσπαθεί να βρει ψεγάδι,και θα κρατιέμαι να μην τον πετάξω στην θάλασσα.
    Γιάννης

Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο opel astra j 2011 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε Γιάννη, επειδή είναι πάρα πολύ συντηρημένο, αγορασμένο καινούργιο και προσεγμένο, αν έχεις χώρο, κράτησε το. Διότι αν χρειαστείς αυτοκίνητο:

- Για να πάρεις καινούργιο αυτοκίνητο πρέπει να περιμένεις 1 χρόνο.

- Για καινούργιο Corsa θες 20.000 ευρώ... Φαντάσου για οικογενειακό...

- Ανά πάσα στιγμή το δίνεις 5000+ χιλιάδες, λόγω τον παραπάνω, και φυσικά της κατάστασης και των χλμ.

- Ετσι σκεφτόμασταν και εμείς για το focus της ευρεία οικογένειας, και τώρα λέμε ευτυχώς που δεν το δώσαμε....

Όλα τα παραπάνω προϋποθέτουν πάρκιγκ κλειστό... Αλλιώς...
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο opel astra j 2011 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το αρνητικό είναι τα πάγια έξοδα, διότι αν παραδώσεις πινακίδες και δεν το κινείς καθόλου, θα "χαλάσει" από την ακινησία..
    πινακίδες δεν θα παραδώσω .η πεθερά μου που παρέδωσε για 3 χρόνια στο δικό της ,για να το κυκλοφορησει ξανά εδωσε 1500 ευρω απο ζημιες.

οσον αφορά το πρωτο μηνυμα ,εχω κλειστό παρκινγκ υπόγειο.
    απλά οσο το αυτοκίνητο δεν κινείται τόσο θα βγάζει θέματα....
    για τις τιμές εχεις δίκιο,εδω το πιο μικρό πλεόν κάνει 15.000 ευρώ.
    Γιάννης

Προεπιλογή

7.000 είναι πολλά ρε συ.να σκεφτείς οτι αν το βάλω αγγελία θα είναι το ακριβότερο απο οσα υπάρχουν.
    και δνε θέλω να μπλέξω με το καθε βλαμμένο που θα προσπαθεί να βρει ψεγάδι,και θα κρατιέμαι να μην τον πετάξω στην θάλασσα.
    Αν δεν έχεις θέμα με τεκμήρια κτλ το αμάξι κράτα το. Στην εποχή την τώρα που ζούμε θεωρώ ότι και τα 7000€ είναι λίγα για την κατάσταση του. Μία γύρα σε μάντρες με μεταχειρισμένα να κάνεις και θα καταλάβεις. Προσπαθούν να βγάλουν από την μύγα ξίγκι και μάλιστα με εισαγόμενα αμφιβόλου ποιότητας και χιλιομέτρων.

Corsa enjoy 1.2 βενζίνη του 2016 ή 17 με περίπου 50.000 χλμ (λέμε τώρα) θέλει 10800€ ή αντιπροσωπεία της Opel στην Κοζάνη. Δηλαδή καινούργιο ρε φίλε του λέω πόσο έκανε; στράβωσε ο πολίτης μου ανέβηκαν και μένα οι στροφές.

Αν έχεις θέμα χώρου, τεκμήρια κτλ τότε δυστυχώς για σένα θα φύγει ευτυχώς για εκείνον που θα το πάρει. Σπανίζουν τέτοια αυτοκίνητα ειδικά τώρα που ο κόσμος τα κρατάει μέχρι να λιώσουν.

Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτης
    Αυτοκίνητο
    Vectra C GTS

Προεπιλογή

Και χώρο εχω άπλετο και τεκμήρια δεν με απασχολούν.
    Το μόνο που με απασχολεί είναι ότι δεν κινείται.
    Ίσως να προσπαθήσω να πείσω την γυναίκα να το παίρνει 1-2 φορές την εβδομάδα να κάνει κάποια χλμ.
    Το λυπάμαι να το δώσω ρε ****το.
    Γιάννης

Προεπιλογή

Αν το έχεις σε χώρο χωρίς υγρασία, και 2 φορές να το κινείς το μήνα φτάνει. Δηλαδή αν κάθε 2ο ΣΚ πας μια μικρή κοντινή εκδρομή, είσαι μια χαρά.

Προεπιλογή

Και σε κλειστο χωρο να το εχεις, και 1 φορα το μηνα να το βγαζεις 1 φορα εξω, στα πρωτα χρονια δεν θα σου βγαλει τιποτα, μετα τα 4-5 χρονια θα σου ζηταει, κυριως θεματα αναρτησης, και οτι ειναι κυριως απο ελαστικο υλικο, οπως κολλαρα, σωληνακια κτλ.
    Βαλε κατω τις αναγκες και δες, αν δεν εχεις προβλημα να πληρωνεις τα εξοδα του και να καθεται, με την προυποθεση οποτε γουσταρεις να το βγαζεις, κρατα το. Αν σου ειναι βαρος, δωστο, τα λεφτα που σου δινει ειναι καλα, και σε 2-3 χρονια μετα, λιγο ποιο κατω το δινεις, δεν το ξεφτιλιζεις.
    Εκει που σταματαει η ατμοσφαιρα,αρχιζει το...ΤURBO !!!

Προεπιλογή

Να το έχεις και να κάθεται προσωπικά μου κακοφαινεται .
    Για τη ηλικία του , το έχεις προσεγμένο .
    Εάν το έχεις σε κλειστό χώρο ναι μεν προστατεύεται αλλά καλό θα ήταν να κινείται .
    Πάντως 6500 € καλή τιμή εάν δε στα αλλάξει .

Σελίδα 16 από 17 ΠρώτηΠρώτη ... 614151617 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές