If you already have an account with us, please use the login panel below to access your account.
σαν την ασκονα δεν εχει
Καινουργιος στο Club παιδια και αυτο που καταλαβα ειναι οτι ειμαστε μια μεγαλη οικογενεια, o πατερας μου ασχολειται 25 χρονια με Οpel στον τομεα των ανταλακτικων, δουλευω εκει οταν δεν ειμαι στην σχολη. οδηγαω μια ASTRARA F και εχω να πω, Opel μια ζωη και τωρα και αυριο και για πανταααα)
Εμενα κατα τυχη επεσε στα χερια μου ενα παλιο Corsaki, αλλα ευτυχως! Μια χαρα τουτου ειναι, σκυλακι! Δεν ξερω ομως αν θα αγοραζα καινουριο.
Κατοχος πρωτη φορα, αλλα γενικα μεγαλωσα σε opel!
Εχει ο πατερας μου astra g απο το 99.Αρα μια 20ετια opel!!!
Καλησπέρα και από εμένα.Μεγάλωσα σε ένα opel kadett B του πατέρα μου και από τότε αγάπησα τα opel.Έτσι το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν το astra G . Όταν θέλησα να το αλλάξω (σε 7 χρόνια με 352000 km ) δεν έβγαζε η opel το astra σε sedan και το vectra δεν μου άρεσε.Έτσι πήγα στη volvo (ήταν και τα χρόνια των παχέων αγελάδων). Τώρα μετά από 11 χρόνια ξαναγύρισα στο astra j (είμαι λάτρης των sedan) .Την αγάπη γιά τα opel την κόλλησα και στον αδερφό μου ο οποίος θα αλλάξει το insignia που έχει με ένα Grandland diesel.